Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ «Ρ»
Για τη διάδοση της ιστορικής αλήθειας

Μιλάει στον «Ρ» ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος

Το εξώφυλλο του βιβλίου που θα διανέμεται αύριο μαζί με τον «Ρ»
Το εξώφυλλο του βιβλίου που θα διανέμεται αύριο μαζί με τον «Ρ»
Στην τελική ευθεία για την προετοιμασία της αυριανής μεγάλης εξόρμησης με τον Κυριακάτικο «Ρ» έχουν ριχτεί οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας που αναπτύσσει το Κόμμα κόντρα στην αντικομμουνιστική εκστρατεία των ιμπεριαλιστών.

Αύριο Κυριακή, 23 Αυγούστου, ο «Ρ» κυκλοφορεί με ειδική επανέκδοση του βιβλίου «60 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των λαών. Επος και Διδάγματα», στην τιμή των 3 ευρώ. Στην ύλη του ίδιου φύλλου περιέχονται ακόμα άρθρα και ρεπορτάζ σχετικά με την προσπάθεια του ιμπεριαλισμού να γράψει στα μέτρα του την Ιστορία, με ξεκάθαρο στόχο να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα, σε μια περίοδο μάλιστα που μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για την αντιλαϊκή πολιτική και τα κόμματά της.

Οπως επισημαίνει στον «Ρ» ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος, «εκατοντάδες στελέχη, μέλη, φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ θα πάρουν μέρος στην κυριακάτικη εξόρμηση με τον "Ρ" στη Θεσσαλία, γνωρίζοντας ότι δίνουν μια αποφασιστική μάχη κατά της σφοδρής και πολυμέτωπης αντικομμουνιστικής επίθεσης, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ειδική επανέκδοση του βιβλίου "60 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των λαών. Επος και Διδάγματα", που κυκλοφορεί μαζί με τον "Ρ", δίνει τη ευκαιρία και τη δυνατότητα στους εργαζόμενους που θα πάρουν στα χέρια τους τη εφημερίδα του ΚΚΕ να διαβάσουν, να μάθουν και να θυμηθούν την πραγματική ιστορική αλήθεια για την προσφορά των κομμουνιστών υπέρ των συμφερόντων των λαών, την οποία επιχειρούν να διαστρεβλώσουν, αναποδογυρίζοντας την πραγματικότητα, οι εκπρόσωποι του ιμπεριαλισμού και οι κάθε λογής απολογητές τους.

Οι κομμουνιστές της Θεσσαλίας έχουν, επίσης, συνειδητοποιήσει ότι στη μάχη για την απόκρουση των επιθέσεων των ιδεολογικών, ταξικών και πολιτικών αντιπάλων μας, στον αγώνα για την προπαγάνδιση και την προβολή των θέσεων, των προτάσεων και της στρατηγικής του κόμματός μας για τη Λαϊκή Εξουσία και το Σοσιαλισμό, ο "Ριζοσπάστης" παίζει κυρίαρχο και αναντικατάστατο ρόλο. Και καταλαβαίνουν ότι η προσεκτική και επιμελημένη μελέτη και η πλατιά διάδοση της εφημερίδας μας αποτελεί πρώτιστο καθήκον και θα πρέπει να είναι καθημερινό μέλημα. Η αύξηση της κυκλοφορίας του "Ρ" δε θα είναι απλώς δείγμα αύξησης της πολιτικής επιρροής του ΚΚΕ στο λαό, αλλά και δείγμα μεγαλύτερης ιδεολογικής, ταξικής και πολιτικής συνειδητοποίησης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων»

Περιοδείες - εξορμήσεις

Στο πλαίσιο δραστηριότητας που ξεδιπλώνουν οι κομματικές Οργανώσεις απέναντι στην αντικομμουνιστική εκστρατεία, διοργανώνονται περιοδείες στελεχών του ΚΚΕ σε τόπους δουλειάς, κατοικίας, νεολαιίστικα στέκια κλπ.

  • Σήμερα, Σάββατο 22 του Αυγούστου:

-- Στη Μεσσηνία: Στη Λαϊκή Καλαμάτας, στις 10 π.μ. η Γιώτα Καλογεροπούλου. Στη Λαϊκή Μεσσήνης στις 10 π.μ. ο Αγγελος Καλογερόπουλος.

-- Στην Αχαΐα: Στις Λαϊκές Αγορές της Πάτρας στις 9.30 π.μ. ο Γ. Χριστοδουλόπουλος. Στη Λαϊκή Αγορά Αιγίου στις 9.30 π.μ. ο Χ. Αγγελόπουλος. Στη Λαϊκή Αγορά Κ. Αλαγιάς, στις 9.30 π.μ. ο Τ. Αλατάκης. Στα «Τζάμπο» Πάτρας στις 9.30 π.μ. ο Χ. Τσαντής. Στα «Πράκτικερ» και στα «Καρφούρ Πάτρας» στις 9.30 π.μ. Στο Δήμο Ωλενίας στις 8 μ.μ., ο Α. Θανόπουλος. Στις Δάφνες στις 8 μ.μ. ο Θ. Χελάκης. Στα Σελιανίτικα στις 8 μ.μ. ο Χ. Αγγελόπουλος.

Στην Κορινθία: Στις Λαϊκές Αγορές του νομού

  • Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου:

Στην Αχαΐα: Στο νοσοκομείο Ρίου, στις 10 π.μ. Στο Εμπορικό Κέντρο στις 10 π.μ. Στο εργοστάσιο «Hellascan», στη 1.30 μ.μ. Στη «FUGOGLASS» στη 1.30 μ.μ. Στον Καλιμάνη στη 1.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ